Samarbetet med oss består av följande enkla steg.

Samarbetet med oss består av följande enkla steg. Fördelarna med EcoDoorias enhetliga system. Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus:

Vårt namn är ännu inte känt, eftersom vi - det nystartade företaget, försöker hålla jämna steg med tiden! Men detta betyder inte att vi är berövade erfarenhet - vårt företag har uppstått genom fusionen av specialiserade byggföretag med var sin kompetens, som har tiotals år av praktisk erfarenhet "bakom sig" och färdigheter finslipat till automatik. Vi bestämde oss själva att vi kommer att erövra den svenska marknaden på grund av vår ambition och engagemang, ansvar och progressivt tänkande! Om du gör ett val med både huvud och hjärta, om du satsar på kvalitet och högsta standard - ligger din väg i direkt förbindelse till vårt kontor, där du personligen kan se att vi kombinerar ohämmad energi, kunskap om verksamheten, tro för våra ideal och en önskan att göra världen runt oss en bättre plats!

TJÄNSTER

Vi erbjuder olika tjänster inom bygg & renovering, tomt- och markabeten samt fastigets- och BRF-tjänster.


Snickeri

Behöver du hjälp med att bygga det där garaget, trappan, altanen eller sätta upp en ny mellanvägg? Ecodooria utför alla typer av snickerijobb. Kontakta oss och vi lovar att du blir nöjd.

info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71

Måleri

Är husfasaden i behov av ett nytt lager färg eller renoverar du invändigt och behöver måla om? Letar ni efter riktigt professionella målare? Kontakta oss för en offert .

info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71

Betongarbeten

Ecodooria är det självklara valet om du vill ha professionellt utförda mark- och grundarbeten! Vi utför allt inom form, armering och betong. Kontakta oss för en offert!

info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71

Mättjänst

Vi hjälper dig med alla typer av mätningar - från den enklaste utsättningen till de mest avancerade tredimensionella mätningarna. Våra tjänster innefattar bland annat: bygganläggningsutsättning, inmätningar, projekteringsunderlag, volymberäkningar, GPS-mätningar, mängdregler, notmätning och kontroll, terrängmodeller, relationsritning.

info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71

Snöröjning och takskottning

Det är vanligt att fastighetsägare beställer snöskottning alldeles för sent. Riskerna är då att snön redan har börjat rasa, detta kan skada både bilar och fotgängare. Vi kan hjälpa dig med snöskottningen.
info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71

El, VVS-arbeten

Vi har samarbetspartners som utför service, reparation, och installation, av el och VVS. Kontakta oss för prisuppgifter.

info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71

Ritningar

Utifrån dina idéer hjälper vi dig att fram skisser i 2- och 3D-format som ger ett tydligt visuellt material att jobba vidare med. Vårt professionella och erfarna team erbjuder även det byggråd du behöver för materialiserandet av ditt nya hus. Till sist assisterar vi dig med bygglovsansökan så att denna process löper på så smidigt som möjligt. Välkommen att kontakta oss för vidare information.

info@ecodooria.se 
Växel : 010-207 17 71